Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Elektrik ve su tesisat malzemeleri projeye göre hazırlanıyor. Aydınlatma armatürlerinden iç ve dış kaplama malzemelerine kadar hazırlanan prefabrik villa Tıra yüklenerek istenilen her yere sevk edilebiliyor.

ÇOkay az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çAlright ihtiyacı olan ev planını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Geçiş koridorları, oda bölmeleri, mutfak, banyo gibi alanların tamamının yerleri tasarımda kolayca değişiklik yapılabilir niteliktedir. Bu durum hem tek katlı hem de çift katlı modellerin prefabrik ev modelleri tamamında mimar ve tasarımcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çOkay işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Hızlı kuruluma sahip prefabrik ev modelleri yeni nesil prefabrik ve konteyner yapılarımızla enerjiden madenciliğe, prefabrik ev fiyatları inşaattan havaalanı, yol ve baraj yapımına şantiye yapıları kuruyoruz.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Müstakil konutta en çOkay tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları prefabrik ev modelleri yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Yenilikçi modellerde odalarda bile salon genişlik ve ferahlığını hemen fark edeceksiniz. Zorunlu kolon ve kirişlerin mekanı daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle geride kalacak.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve modern yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton systemına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli prefabrik ev olmaktadır.

Report this wiki page